2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. Június 30. 15:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: Droid journal • Youtube

Előzetes • Folytatódik a High School Musical

Előzetes • Folytatódik a High School Musical

Sokak örömére (és bánatára) folytatódik a 2000-es évek egyik legmegosztóbb Disney-s szériája, a High School Musical. Íme a kedvcsináló.

Megérkezett a teljes trailer a High School Musical: The Musical: The Serieshez, mely a Disney+-ra fog érkezni harmadik évadával július 27-én, ami egyébként a magyar premier dátuma is lesz, hiszen mostantól kezdve a Disney+ saját sorozatainak java része a világpremierrel egy időben idehaza is elérhetővé válik.

A High School Musical-filmjek utódjaként készített High School Musical: The Musical: The Series koncepciója nem mindennapi, hiszen a története abban az igazi iskolában játszódik, ahol a High School Musicalt forgatták korábban. És melynek a tanulói éppen a High School Musicalt állították színpadra az első évadban, de a mostani szezonban például a Jégvarázs musical fog sorra kerülni amolyan átívelő történetszálként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.