2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. Június 22. 23:55, szerda | Bulvár
Forrás: Youtube • Netflix

Előzetes • Fenomenális végjátékot sejtet a Stranger Things 4 trailere

Előzetes • Fenomenális végjátékot sejtet a Stranger Things 4 trailere

Szögezzük le: ez csak egy trailer. Ennek ellenére az alábbi képkockák arra engednek következtetni, hogy a “Stranger Things 4 Vol.2” parádés befejezéssel hálálja meg a sokmillió rajongó kitartó érdeklődését.

A Netflix, azok után, hogy az előző félszezon végén egy kedvcsináló videóval beharangozta a Stranger Things folytatását, most egy teljes előzetest adott ki az új részekhez, melyet elnézve lehet, hogy ezúttal a szuperlatívuszokat ígérőknek igaza lesz.

Mint ismert, a sorozat negyedik szezonja hatalmas sikert aratott, simán múlta felül a korábbi évadok iránti érdeklődést megtekintett órák száma alapján, sőt, A nagy pénzrablás 5. évadát megelőzve az örökranglistán a második helyre lépett fel a Netflixen globális viszonylatban. A szezon nézésével 28 nap alatt 883 millió órát töltöttek a felhasználók. Természetesen a rangsor élén továbbra is a Squid Game áll 1,650 milliárddal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.