2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2021. December 14. 22:22, kedd | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: Everything Everywhere All At One

Előzetes: Everything Everywhere All At One

A különleges címhez különleges trailer is dukál, az A24 Studios pedig nem maradt adósunk. Íme az év egyik legjobb filmes kedvcsinálója.

Az A24 stúdió az elmúlt években csak úgy szúrja magából a remek filmeket, és bár fogalmunk sincs arról, hogy jövő évi első premierjük, az Everything Everywhere All At One milyen lesz, az biztos, hogy az előzetese nagyon jól sikerült, és egy kifejezetten érdekes és látványos koncepciót mutat be.

A Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, James Hong és Jamie Lee Curtis főszereplésével készített filmet Amerikában március 25-én fogják bemutatni, és azt az a Dan Kwan és Daniel Scheinert írta és rendezte, akik a zseniálisan jó és méltán elismert Az ember, aki mindent tudott című alkotást is jegyezték együtt. Ez lesz a második közös munkájuk rövidfilmjeik után.

Címkék: előzetes, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.