2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Február 14. 10:00, kedd | Bulvár
Forrás: index.hu

Elképesztő koncert várt a rajongókra a Super Bowl félidejében

Elképesztő koncert várt a rajongókra a Super Bowl félidejében

Tegnap éjszaka ért véget az 57. Super Bowl, amely során Kansas City Chiefs futballcsapata győzedelmeskedett.

A sportesemény az elmúlt évek során nemcsak a futball miatt lett elképesztően népszerű, hanem az úgynevezett Halftime Show miatt is.

A Super Bowl első évtizedeiben a félidőben csak főiskolai zenekarok léptek fel, az évek múltával azonban a szervezők rájöttek arra, hogy a rekordszámú nézők miatt egy sokkal nagyobb produkcióra lenne szükség.

A félidőben első nagy sztárként Michael Jackson lépett fel még 1993-ban, show-ját azóta is milliók emlegetik. Ennek köszönhetően a ’90-es évek végére már olyan világsztárok szórakoztatták a rajongókat, mint Diana Ross vagy Stevie Wonder. A 2000-es évekre a Halftime Show az egyik legnagyobb popeseménnyé nőtte ki magát olyan fellépőkkel, mint Madonna, Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry, Lady Gaga vagy a Coldplay.

Idén pedig a 34 éves, kilencszeres Grammy-díjas és Oscar-jelölt barbadosi énekesnőt, Rihannát kérték fel a nem hétköznapi feladatra, aki azonban több mint 6 éve nem állt színpadon. Az énekesnő azonban elkápráztatta a közönséget. A rajongóknak egy kicsit csalódniuk is kellett, új albumra és turnéra valószínűleg még sokat kell várni, Rihanna ugyanis ismét babát vár.

Az énekesnő Lift Me Up című dalát jelölték az Oscar legjobb betétdal kategóriájában, amely a Fekete Párduc c. filmben hallható, azonban ez a dal teljesen kimaradt a Super Bowl showjából.

Címkék: Super Bowl

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.