2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2020. December 21. 13:33, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR

Elkapták a pozsonyi bombamániást: 5 évet is kaphat

Elkapták a pozsonyi bombamániást: 5 évet is kaphat

Múlt héten öt bevásárlóközpontot kellett bombariadó miatt evakuálni Pozsonyban. A riasztási lánc kedden kezdődött az Euroveával, szerdán folytatódott a Bory Mallal, csütörtökön az Auparkkal, pénteken pedig a Shopping Palaceszal és az Avionnal zárult be a kör. A rendőrségnek már sikerült a bombákat bejelentő tettes nyomára bukkanni. Rémhírterjesztés bűntettjével vádolják a 23 éves férfit, akár 5 év börtönbüntetést is kaphat. A rendőrség közösségi oldalán megerősítette, hogy a pirotechnikusok nem leltek bombára az említett bevásárlóközpontokban. A rendőrség hozzátette, hogy erőit feleslegesen lefoglalták a hamis riasztások és így bombát kerestek feleslegesen ahelyett, hogy ott lettek volna, ahol valóban szükség volt rájuk.

Címkék: bombamániás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.