2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. Október 19. 21:42, kedd | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Egy parlamenti képviselő az államfő lányáról közölt fénykép miatt került bajba

Egy parlamenti képviselő az államfő lányáról közölt fénykép miatt került bajba

Mire volt ez jó vajon? Tomáš Taraba parlamenti képviselő Zuzana Čaputová államfő lányáról tett közzé egy fényképet, amelyen a fiatal lány éppen modellként mutatkozik be a FASHION LIVE! eseményén.

„A mai napot követően egy új topmodellel lettünk gazdagabbak,” írta Taraba. A bejegyzést kritikusan fogadták a kommentelők, sőt, a rendőrség is felfigyelt a képviselő fotójára. „A képviselő átlépett minden határt, amikor hagyta, hogy egy fiatal lányt meglincseljen az internet népe. Teljesen mindegy, kinek a lányáról van szó. Ez egy aljas támadás egy gyermek ellen, ráadásul a kinézetét felhasználva. Ez egy eklatáns példája az internetes zaklatásnak. Ez maga a középkor. Ez olyasvalami, ami ellen a rendőrség évek óta harcol. Az eset jól mutatja, hogy a felelőtlen internetes viselkedés milyen veszélyeket hordoz magában. Sokszor egy-egy ilyen eset tragédiához vezet,” ítélte el az esetet közösségi oldalán a rendőrség.

A bejegyzés felháborította a facebook népét is. „Egy felnőtt, ötgyerekes férfi egyáltalán nem érzi hülyének magát, amikor egy másik ember gyerekét teszi közszemlére?” írta Michaela. „Maga sérteget egy fiatal lányt? Ez maga szerint hősies? Szégyellhetné magát, ez gusztustalan,” fakadt ki egy másik hozzászóló.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.