2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 13. 23:51, péntek | Kultúra
Forrás: iMdb, Rotten Tomatoes

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

A kritikusok egyhangúan azon a véleményen vannak, hogy a Top Gun: Maverick címre keresztelt folytatás nem csak egy pénzlehúzó akció, hanem tényleg egy jó film.

Feloldották az embargót (ha ugyan volt), és kiderült, hogy tényleg az a helyzet, amit már 1-2 hete pletykálnak a Top Gun folytatásával kapcsolatban: a film nagyon, nagyon jól sikerült. Megérkeztek ugyanis az első kritikák, és a RottenTomatoes gyűjtése alapján elsöprően a pozitív vélemények vannak többségben, a hír írása pillanatában listázott 75 recenzióból 72 pozitív előjelű, mindössze három negatívabb.

A Top Gun: Maverick kapcsán elhangzik, hogy tipikus nyári blockbuster, klasszikus mozis élmény, ami még az eredetit is képes felülmúlni. Hogy aztán az újságírói véleményekből ki milyen következtetést von le, azt mindenki eldönti. Lesz, akinek esetleg változtat korábbi apátiáján a film viszonylatában és felkelti az iránta az érdeklődést, míg azok, akik úgy vélik, hogy a kritikusok nem értenek hozzá, és mindig az ellenkezője igaz annak, amit írnak, minden bizonnyal most mondtak le arról, hogy befizessenek rá moziban.

Címkék: film, kritika, mozi, top gun

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.