2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2022. Május 13. 23:51, péntek | Kultúra
Forrás: iMdb, Rotten Tomatoes

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

A kritikusok egyhangúan azon a véleményen vannak, hogy a Top Gun: Maverick címre keresztelt folytatás nem csak egy pénzlehúzó akció, hanem tényleg egy jó film.

Feloldották az embargót (ha ugyan volt), és kiderült, hogy tényleg az a helyzet, amit már 1-2 hete pletykálnak a Top Gun folytatásával kapcsolatban: a film nagyon, nagyon jól sikerült. Megérkeztek ugyanis az első kritikák, és a RottenTomatoes gyűjtése alapján elsöprően a pozitív vélemények vannak többségben, a hír írása pillanatában listázott 75 recenzióból 72 pozitív előjelű, mindössze három negatívabb.

A Top Gun: Maverick kapcsán elhangzik, hogy tipikus nyári blockbuster, klasszikus mozis élmény, ami még az eredetit is képes felülmúlni. Hogy aztán az újságírói véleményekből ki milyen következtetést von le, azt mindenki eldönti. Lesz, akinek esetleg változtat korábbi apátiáján a film viszonylatában és felkelti az iránta az érdeklődést, míg azok, akik úgy vélik, hogy a kritikusok nem értenek hozzá, és mindig az ellenkezője igaz annak, amit írnak, minden bizonnyal most mondtak le arról, hogy befizessenek rá moziban.

Címkék: film, kritika, mozi, top gun

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 13:06, szerda | Kultúra

EREDMÉNYEK: A XIII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntője

Alábbi cikkünkben mutatjuk a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet által megrendezésre került 13. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntőjének eredményeit.

2023. Május 31. 07:58, szerda | Kultúra

Elindult a Magyar Lovas Színház nyári szezonja

A színház bemutatta a Lóvátett lovasok című zenés vígjátékot, melynek története valós, napjainkban megtörtént eseményeken alapul, igazi családi szórakozás, sok humorral, garantált nevetéssel és tanulságos befejezéssel.

2023. Május 26. 16:42, péntek | Kultúra

LISTA: A 47. Duna Menti Tavasz díjazottjai

Az alábbi cikkünkben bemutatjuk a 47. DMT díjazottjait.

2023. Május 24. 11:43, szerda | Kultúra

Elhunyt Daniel Heriban népszerű szlovák színész és zenész

A színésznek egészségügyi komplikációi voltak, ami miatt mentőt hívtak hozzá.