2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Május 13. 23:51, péntek | Kultúra
Forrás: iMdb, Rotten Tomatoes

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

Eddig szinte mindenki dícséri a Top Gun 2-t

A kritikusok egyhangúan azon a véleményen vannak, hogy a Top Gun: Maverick címre keresztelt folytatás nem csak egy pénzlehúzó akció, hanem tényleg egy jó film.

Feloldották az embargót (ha ugyan volt), és kiderült, hogy tényleg az a helyzet, amit már 1-2 hete pletykálnak a Top Gun folytatásával kapcsolatban: a film nagyon, nagyon jól sikerült. Megérkeztek ugyanis az első kritikák, és a RottenTomatoes gyűjtése alapján elsöprően a pozitív vélemények vannak többségben, a hír írása pillanatában listázott 75 recenzióból 72 pozitív előjelű, mindössze három negatívabb.

A Top Gun: Maverick kapcsán elhangzik, hogy tipikus nyári blockbuster, klasszikus mozis élmény, ami még az eredetit is képes felülmúlni. Hogy aztán az újságírói véleményekből ki milyen következtetést von le, azt mindenki eldönti. Lesz, akinek esetleg változtat korábbi apátiáján a film viszonylatában és felkelti az iránta az érdeklődést, míg azok, akik úgy vélik, hogy a kritikusok nem értenek hozzá, és mindig az ellenkezője igaz annak, amit írnak, minden bizonnyal most mondtak le arról, hogy befizessenek rá moziban.

Címkék: film, kritika, mozi, top gun

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 09. 18:55, hétfő | Kultúra

Meghívó: Szabó, Culka és Olasz a Révben • Garantált a szórakozás

Május 12-én, csütörtökön 19:00 órai kezdettel érdekes színházi előadást láthatunk a RÉV – A Magyar Kultúra Házában.

2022. Május 07. 23:30, szombat | Kultúra

Kevin Spacey-vel készül a legújabb nagyszabású magyar történelmi film

A tatárjárást feldolgozó alkotás ismert külföldi színészek egész sorát vonultatja fel, valamint kapott egy csinos, 1,2 milliárdos támogatást is.

2022. Április 23. 18:53, szombat | Kultúra

Ajánló: A játszma

Ütős plakátot kapott a Játszma című magyar thriller, amely közvetlen folytatása A vizsga című alkotásnak. Bemutató: június 9.

2022. Április 23. 11:49, szombat | Kultúra

Komárom: Zene-Barátság Népzenei Gála 2022

Holnap, azaz vasárnap délután 15:00-tól rendezik a nagy múltú esemény 2022-es évadát. amelynek ismét a Szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Ház ad otthont.