2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Február 13. 20:48, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sport

Dárdai Pál edzőként megszerezte első Hertha-pontjait

Dárdai Pál edzőként megszerezte első Hertha-pontjait

A volt játékos újra edzőként tért vissza egykori sikerei helyszínére és három mérkőzés kellett ahhoz, hogy pontot szerezzen. Az első két mérkőzés vereséggel zárult, de a Stuttgart ellen már döntetlent ért el a csapat.

Mindent összevetve egyelőre nem indul túl rózsásan a magyar szakember pályafutása, három meccsből egy pont nem egy egetverő eredmény. Annyi azonban hozzátartozik az igazsághoz, hogy az első két találkozón a kiváló formában játszó Eintracht Frankfurttól és a BL-címvédő Bayern Münchentől kaptak ki.

A meccsen a hazai csapat vezetett 1-0-ra, egészen a 82. percig, amikor a csereként beállt Netz egyenlített. A Hertha ezzel együtt sincs jó helyzetben, csak a 15. a Bundesligában a 18 pontjával.

Dárdai másodszor ül a Hertha kispadján, ezúttal azonban ösztönzőkkel bővítették ki szerződését. A mesternek így mindenképp kellenek a pontok, az eredményességi záradék értelmében 16 forduló alatt 24 pontot kell összehoznia csapatával. A csapat azonban egyelőre nem áll valami fényesen, 18 megszerzett pontjával a Bundesliga 15. helyén tanyázik és a jövő héten sem könnyű ellenféllel néznek szembe: a második helyen álló Red Bull Leipziget fogadják otthoni pályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.