2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2021. Szeptember 15. 12:07, szerda | Bulvár
Forrás: Deadline

Christopher Nolan otthagyta a Warnert

Christopher Nolan otthagyta a Warnert

A világ egyik legkeresettebb rendezője stúdiót váltott.

Pár napja a Deadline értesülései alapján mi is megpendítettük, hogy Christopher Nolan lehet, hogy másik stúdiónak fogja készíteni következő filmjét, s ez most már biztosra is vehető, hiszen a Universal Pictures fizette a legtöbbet, illetve kínálta a legjobb feltételeket. Nolan filmjeinek nagy részét ugyebár a Warner Bros. stúdiónak készítette, azonban legújabb munkája kapcsán több stúdióval is tárgyalt miután azok megkapták a szkriptjét. A rendező célja feltételezhetően az volt, hogy rendezése exkluzív mozis premiert kaphasson.

A tervezett film, akárcsak a Dunkirk, a II. világháború egyik kiemelt pillanatát dolgozza majd fel, J. Robert Oppenheimer az atombomba fejlesztésében elfoglalt szerepére koncentrál, de többet nem lehet tudni róla, csak annyit, hogy jó eséllyel Cillian Murphy szerepet fog kapni benne. Mint ismert, Nolan legutóbbi filmje, a Tenet a tavaly ősz legnagyobb premierjeként világszerte 363 millió dollár bevételt hozott, de ehhez Amerika csak 58 millióval járul hozzá.

Címkék: Christopher Nolan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.