2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Június 06. 13:13, kedd | Sport
Forrás: Teraz.sk

Benzema aláírt az Al Ittihad csapatához

Benzema aláírt az Al Ittihad csapatához

Benzema az elmúlt 14 évben a Real Madridban játszott. 2009-ben csatlakozott a spanyol klubhoz a Lyon-tól, és 439 mérkőzésen 238 gólt szerzett az összes sorozatban.

Karim Benzema, a francia válogatott csatára szerződést írt alá az Al Ittihad csapatával. A 2022-es Aranylabdás három évre kötelezte el magát a szaúdi csapathoz.

Benzema az elmúlt 14 évben a Real Madridban játszott. 2009-ben csatlakozott a spanyol klubhoz a Lyon-tól, és 439 mérkőzésen 238 gólt szerzett az összes sorozatban. A legutolsót vasárnap szerezte a La Liga utolsó, 38. fordulójában, amely során a Real 1:1-es döntetlent játszott a Bilbaóval. A harmincöt éves csatár büntetőből volt eredményes. "Karim Benzema három évre szóló szerződést írt alá az Al Ittihad csapatával, amely a következő szezontól lép érvénybe" - ​​jelentette az AFP.

Benzema a második sztárfutballista a portugál Cristiano Ronaldo után, akit elcsábított az Arab-félsziget rendkívül jövedelmező ajánlata. A harmadik a regnáló argentin világbajnok kapitány, Lionel Messi lehet, akit az Al Hilal igyekszik intenzíven szerződtetni.

Forrás: teraz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.