2024. július 13, szombat - Jenő

Hírek

2023. Június 02. 08:09, péntek | Helyi
Forrás: ahojkomarno.sk

Befejezték a helyi utak és járdák átfogó felújítását Komáromban

Befejezték a helyi utak és járdák átfogó felújítását Komáromban

Az Eurovia SK befejezte a komáromi helyi utak átfogó rekonstrukcióját. A város mint megrendelő több mint 4,21 millió eurót fizetett a munkálatokért, áfa nélkül, tájékoztatta a TASR-t Simona Tančáková az Eurovia SK-tól.

A javítások célja elsősorban az volt, hogy növeljék az összes közlekedő biztonságát és kényelmét.

Az utak felújítása tavaly augusztusban kezdődött. A projekt 15 építési objektumból állt, amelynek keretében nemcsak utakat és járdákat javítottak, hanem egy kereszteződést és egy körforgalmat is átépítettek.

A rekonstrukciós munkálatok keretében a kivitelező több mint 42 000 négyzetméternyi területen cserélte ki az útburkolatot az egyes szakaszokon, és közel 5000 négyzetméternyi járdafelületet újított fel. Egyes szakaszokon teljes rekonstrukciót végeztek, amely magában foglalta a közvilágítás cseréjét, új útelvezetés kiépítését vagy az út és a járdák új szerkezeti rétegeinek megépítését is - közölte Tančáková.

Forrás: ahojkomarno.sk / TASR

Címkék: út, járda, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 19:04, szerda | Helyi

Komárom: Újra a streetballtól lesz hangos a Klapka tér és a belváros

A Klapka teret július 6-án, szombaton ismét a kosarasok uralják majd. A 3×3 Basket Slovakia - XXX Komárno egész napos rendezvény nemzetközi mérkőzésekkel és gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket.

2024. Június 05. 15:51, szerda | Helyi

A Duna felső részénél csökkenni, az alsónál viszont emelkedni fog a vízszint

Pozsonyban a tartós esőzésekből eredő áradások miatt másodfokú, a dunaszerdahelyi járásban első szintű hidrológiai figyelmeztetés van érvényben.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.