2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2023. Június 02. 08:09, péntek | Helyi
Forrás: ahojkomarno.sk

Befejezték a helyi utak és járdák átfogó felújítását Komáromban

Befejezték a helyi utak és járdák átfogó felújítását Komáromban

Az Eurovia SK befejezte a komáromi helyi utak átfogó rekonstrukcióját. A város mint megrendelő több mint 4,21 millió eurót fizetett a munkálatokért, áfa nélkül, tájékoztatta a TASR-t Simona Tančáková az Eurovia SK-tól.

A javítások célja elsősorban az volt, hogy növeljék az összes közlekedő biztonságát és kényelmét.

Az utak felújítása tavaly augusztusban kezdődött. A projekt 15 építési objektumból állt, amelynek keretében nemcsak utakat és járdákat javítottak, hanem egy kereszteződést és egy körforgalmat is átépítettek.

A rekonstrukciós munkálatok keretében a kivitelező több mint 42 000 négyzetméternyi területen cserélte ki az útburkolatot az egyes szakaszokon, és közel 5000 négyzetméternyi járdafelületet újított fel. Egyes szakaszokon teljes rekonstrukciót végeztek, amely magában foglalta a közvilágítás cseréjét, új útelvezetés kiépítését vagy az út és a járdák új szerkezeti rétegeinek megépítését is - közölte Tančáková.

Forrás: ahojkomarno.sk / TASR

Címkék: út, járda, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2023. Augusztus 31. 10:14, csütörtök | Helyi

A komáromi kórház nagyszabású korszerűsítési beruházásokat tervez

Az AGEL Komárno kórház stratégiai fejlesztését nemcsak saját forrásból, hanem uniós forrásokból is támogatják a beruházások.

2023. Augusztus 17. 11:04, csütörtök | Helyi

Négylábú gyógyító segít a komáromi kórházban

A kaniszter terápia terápia célja, hogy egy kutya segítségével fejlessze és fenntartsa a betegek kommunikációs és koncentrációs képességét és megpróbálja kiszakítani őket a kórházban tapasztalt mindennapi rutinból.

2023. Augusztus 10. 14:27, csütörtök | Helyi

Teljes gőzzel zajlik az Igmándi Erőd felújítása

Az elmúlt évtizedben több fontos változás történt a dél-komáromi erődrendszerben.

2023. Augusztus 04. 10:15, péntek | Helyi

Gyilkosság történt a Komáromi járásban

A Komáromi járásban, Ifjúságfalva községben múlthéten gyilkosság történt. A 47 éves elkövető egy szóbeli veszekedés után rátámadt a 46 éves áldozatra, aki eszméletlenül esett össze.