2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Május 09. 17:24, hétfő | Sport
Forrás: RFA • Real Fight Arena

Az életveszélyes Kalucz és az elit harcos Bereczki is ringbe száll az RFA pozsonyi Nyitógáláján

Az életveszélyes Kalucz és az elit harcos Bereczki is ringbe száll az RFA pozsonyi Nyitógáláján

Május 14-én, Pozsonyban tartja Nyitógáláját az újonnan alakult RFA szövetség. Az eseményen többek közt bemutatkozik a magyar küzdősport három elit harcosa is.

Az előttünk álló hétvégén tartja Nyitógáláját a nemrégiben alapított RFA küzdősport-szövetség. Az est folyamán több mérkőzést is szerveznek, amelyek az MMA és a szabad küzdősportok egyvelegeként, az ún. Real Fight szabályrendszer mentén zajlanak majd. A versenyen részt vesz a magyar küzdősport három elit bunyósa is, akik azzal a nem titkolt szándékkal érkeznek a fővárosba, hogy begyűjtsék szlovák és cseh ellenfeleik skalpját.

Elsőként a magyar MMA legnépszerűbb alakja, Kalucz Martin csap össze a hazai félnehézsúly koronázatlan királyával, Jozef Wittnerrel. Wittner az NTC arénában szeretné bebizonyítani, hogy európai szinten sincs ellenfele a súlycsoportban. Nagyszerű szlovák-magyar derbi várható.

Szintén parádés szórakozásnak ígérkezik a Bereczki-Kadaš mérkőzés, amelyen a magyar bunyós a Thaiföldön edződött, nemzetközi porondon is elismert szlovák harcossal küzd meg.

A nők kategóriájában Juhász Beáta és szlovák ellenfele, Natália Grman mérkőzését izgulhatjuk végig.

Az est fénypontja az az MMA-bunyó lesz, amelyiken a szlovák Milan Ďatelinka küzd meg a karrierje összecsapására készülő szerb Nenad Avramoviccsal.

A mérkőzés beharangozója cseh nyelven

Szintén kemény pofonokra kell számítanunk a Sebastián Fapšot és Bernard Plavec-t felvonultató cseh-szlovák mérkőzésen.

Az eseményről nem hiányozhat a hatalmas tehetségnek tartott cseh Leo Brichta sem, aki ezúttal egy brazil ellenféllel, Arthur Limával küzd meg a győzelemért.

Az RFA Gálaestje május 14-én, azaz szombaton 17:00-i kezdettel kerül megrendezésre. A versenyt közvetítő Pay per View szolgáltatást az alábbi linkre kattintva rendelheti meg.

Boris Marhanský, igazgató – tulajdonos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Március 22. 09:34, péntek | Sport

Szívműtéten esett át Peter Sagan

Sagan szokatlanul magas pulzussal - abnormális tachikardiás epizóddal - küszködött februárban egy hegyikerékpár-versenyen a spanyolországi Chelve-ben.