2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 25. 10:39, szerda | Tech
Forrás: appleinsider.com

Az Apple frissítést adott ki a régebbi iPhone modellekhez

Az Apple frissítést adott ki a régebbi iPhone modellekhez

A kaliforniai techóriás frissítést adott ki számos régebbi „almás” telefonhoz, így például az iPhone 5s-hez is. dául az iPhone 5s-hez is.

Az új frissítések a még régebbi eszközöket és operációs rendszereket használó felhasználóknak szólnak. A frissítés kiküszöböl néhány hibát, valamint biztonsági javításokat eszközöl a készülékeken.

Az új frissítési verziók a következők:

  • iOS 12.5.7
  • iOS 15.7.3
  • iPadOS 15.7.3
  • macOS Big Sur 11.7.3
  • macOS Monterey 12.6.3

Észrevehetjük, hogy az iOS 12 és iOS 15 között hiányzik jó pár verzió. Ennek az az oka, hogy az adott szoftvereket futtató eszközökre már nem készülnek frissítések, de az kaliforniai techóriás kiemeli, hogy amelyik Apple termék iOs 13-al rendelkezik, az képes az iOS 15-9s futtatására is.

A legrégebbi iOS 12.5.7 által támogatott eszköz például az iPhone 5s, amely 2013 szeptemberében jelent meg. A macOS Big Sur által támogatott legrégebbi Macek számítógép a 2013-as MacBook Air, Mac Pro és MacBook Pro.

Bárki, aki képes frissíteni ezeket az új frissítéseket a régebbi operációs rendszerekre, minél előbb tegye meg, mivel a frissítés olyan biztonsági problémákat orvosol, amelyek veszélybe sodorhatják a felhasználót.

Azoknak, akiknél engedélyezve vannak az automatikus frissítések, nem kell semmit tenniük – a frissítés valószínűleg egyik napról a másikra települ. Azok, akik manuálisan szeretnék telepíteni a frissítést, megtehetik a Beállítások alkalmazáson keresztül. Csak válassza az "Általános", majd a "Szoftverfrissítés" lehetőséget.

forrás: appleinsider.com

Címkék: apple, frissítés, iphone

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.