2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 23. 18:53, szombat | Kultúra
Forrás: Youtube / Mafab.hu

Ajánló: A játszma

Ajánló: A játszma

Ütős plakátot kapott a Játszma című magyar thriller, amely közvetlen folytatása A vizsga című alkotásnak. Bemutató: június 9.

Itthon június 9-én kerül bemutatásra A vizsga folytatása, A játszma, amihez érkezett a napokban egy új plakát. A film hivatalos szinopszisa a következő: "1963, Budapest. Az állambiztonság tisztje, Jung András élete tökéletes: boldogan él feleségével, Évával, és az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja egy versengő kolléga, Kulcsár. Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál, fordulat fordulatot követ, és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet."

Ugyebár majd két éve derült ki, hogy az NFI 883 millió forintos támogatást ítélt meg 2011-es A vizsga második részének elkészítésére. A forgatókönyvíró megint csak Köbli Norbert volt, a rendező ezúttal Fazakas Péter lett, és a színészek közül Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter is visszatért.

Címkék: ajánló, film, magyar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.