2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Október 21. 19:19, péntek | Magyarország
Forrás: TV2 Média Csoport

A TV2 Média Csoport szerződést kötött a Disneyvel

A TV2 Média Csoport szerződést kötött a Disneyvel

Nem mindennapi bejelentést tett a TV2-t is működtető vállalat: sikerült hosszútávú megállapodást kötniük a The Walt Disney Company-val.

A TV2 Média Csoport és a The Walt Disney Company hosszútávú, stratégiai megállapodást kötöttek, közölte a TV2 Csoport. Mindez azt jelenti, hogy a nemrég a Fox mozis stúdió bekebelező óriás legújabb mozijai (The King’s Man, Free Guy) mellett a már jól ismert címek is a TV2-n lesznek láthatóak, mint Reszkessetek, betörők! trilógia, a Die Hard sorozat, az Alien mozik, a Jégkorszak, a Függetlenség napja és a Majmok bolygója filmek. Érdekes módon a közlemény nem tér ki a Marvel-filmekre.

A TV2 Csoport kábelcsatornáira is érkezik jó pár sorozatismétlés - premierekről nem szól a közlemény. Ezek között olyan epizodikus nyomozós krimiket lehet több, mint 100 részen át újranézni, mint a Gyilkos elmék, a Castle, vagy a Szellemekkel suttogó, amiket a Prime és a Jocky TV nézői láthatnak, és a TV2 Comedynek is jutottak már sok helyen elérhető ismétlések, mint a Modern család és a Family Guy - utóbbi például itthon a Disney+-on van fent.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.