2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2021. Február 22. 13:08, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR / Rendőrség

A rendőrség keresi a szeredi Tomáš Kuchynkát

A rendőrség keresi a szeredi Tomáš Kuchynkát

SZERED, február 22. – A rendőrség eltűnt személy után nyomoz. A 31-éves Tomáš Kuchynka szeredi lakos, legutoljára február 18-án látták, amikor édesanyjával videotelefonált. Azóta semmi hír róla.

A nyomozásról Zlatica Antalová, a Nagyszombati kerületi Rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatott. A keresett férfi az utolsó beszélgetés pillanatában a nagymamájánál tartózkodott annak szentharaszti házában. „Innen Škodia Fabia márkajelzésű gépkocsijával egy eddig ismeretlen helyre hajtott. Azóta senkinek sem sikerült felvennie vele a kapcsolatot. A rendőrök megtalálták a lezárt gépkocsit a község határában, nem messze a Vágtól,” tájékoztatott a szóvivő. A rendőrök kutyák segítségével átkutatták a környéket, később a tűzoltók is csatlakoztak a kereséshez. A folyó mindkét oldalán több kilométernyi területet vizsgáltak át, de a keresés egyelőre nem járt sikerrel.

Kuchynka 178 cm magas, sötét haja és barna szeme van. Gerincferdüléssel küzd és az egyik lábára sántít. Legutoljára egy szürke otthonkában és egy kék-fekete kabátban látták. A lábán téli cipő volt. „Ha valaki látta a keresett férfit vagy bármilyen információja van a hollétéről, azonnal hívja a 158-as számot vagy írjon a rendőrség FB-oldalára,” zárta Antalová.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.