2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Február 06. 15:35, vasárnap | Bulvár
Forrás: Refresher

A Jackass befejező része letarolta a Moonfallt

A Jackass befejező része letarolta a Moonfallt

Egyelőre hatalmas buktának tűnik Roland Emmerich legújabb katasztrófafilmje. Erre enged következtetni az is, hogy a Moonfall költségvetésének töredékéből készült Jackass Forever is megelőzte az alkotást.

A pénteki becsült bevételi adatok alapján Amerikában az alacsony költségvetésű Jackass Forever lazán leverte a nagy költségvetésű, Roland Emmerich-féle Moonfallt a mozikban. Előbbi nagyon erős, 9,6 millió dolláros nyitónapot produkált, ami nagyjából 21 milliós első hétvégét jelez előre, míg utóbbinak mindössze 3,5 millió dollárra futotta pénteken, amivel talán el fogja érni a 9 millió dollárt vasárnap végére.

A filmek fogadtatása is nagyjából tükrözi az érdeklődést. A Jackass-film hozta, amit elvártak tőle a nézők, átlagban B+-ra értékelték az első napi jegytulajdonosok a CinemaScore felmérése alapján, azonban a Moonfall kifejezetten gyenge, C+ osztályzatot kapott, ami a most moziban lévő filmek közül a leggyengébb. De persze így is lesz, aki megnézi, hogy utána panaszkodjon amiatt, hogy nem volt jó.

Címkék: film, Jackass, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.