2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 30. 09:08, péntek | Sport
Forrás: Teraz.sk

A Chelsea és a Manchester United megállapodtak Mount átigazolásáról

A Chelsea és a Manchester United megállapodtak Mount átigazolásáról

Mount 5 évre szóló szerződést ír alá, plusz egyéves opcióval.

Mason Mount angol válogatott labdarúgó 55 millió fontért (63 millió euróért) igazol a Chelsea-től a rivális Manchester Unitedhez. Az AP ügynökség szerint a megállapodást csütörtökön két, a tárgyalásokat jól ismerő személy is megerősítette.

A források névtelenül beszéltek az átigazolásról, mert a klubok még nem jelentették be nyilvánosan az üzletet. Mount 5 évre szóló szerződést ír alá, plusz egyéves opcióval. A Unitednek 5 millió font bónuszt is kell fizetnie, persze ez teljesítményhez kötött.

Mount a "Vörös Ördögök" edzőjének, Erik ten Hagnak az egyik fő célpontja volt a folyamatban lévő átigazolási időszakban. A 24 éves középpályás az előző szezonban 35 meccset játszott a Chelsea színeiben, ezeken három gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki. Szerződése 2024 júniusáig szól a londoniakkal.

Forrás: teraz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.