2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 10. 11:43, hétfő | Sport
Forrás: teraz.sk

A Bayern München továbbra is csábítja Kane-t

A Bayern München továbbra is csábítja Kane-t

A Tottenham állítólag visszautasította a második ajánlatot is.

A Daily Mail szerint a regnáló német bajnok 80 millió fontot (átszámítva 93,5 millió euró) plusz további bónuszösszegeket hajlandó fizetni a 29 éves csatárért.

Az angol Tottenham Hotspur labdarúgóklub vezetősége elutasította a Bayern München második ajánlatát a támadó Harry Kane átigazolásáért. A Daily Mail szerint a regnáló német bajnok 80 millió fontot (átszámítva 93,5 millió euró) plusz további bónuszösszegeket volt hajlandó fizetni a 29 éves ágyús játékosért.

A Bayern már júniusban 70 millió fontot ajánlott bónuszokkal együtt az angol válogatott játékosért, de a Spurs nem volt elégedett az ajánlattal. Sajtóértesülések szerint legalább 100 millió fontot (mintegy 117 millió euró) kérnek a csapatkapitányukért. Kane, akinek 2024-ig érvényes szerződése van a Tottenhamnél, egyelőre a londoni klub játékosa marad, és szerdán már a mezükben kell megkezdenie a felkészülést az új idényre.

A német rekordbajnok támadásban keres erősítést, miután támadói Robert Lewandowski tavalyi, FC Barcelonába távozása után nem tudták megfelelően betölteni az űrt a támadósorban. A Sport Bild című hetilap szerint Thomas Tuchel edző május közepén személyesen találkozott Kane-nel Londonban, hogy meggyőzze őt a Bayernhez való csatlakozásról. Az Albion minden idők legjobb góllövője állítólag nagyon izgatottan fogadta az átigazolás lehetőségét, és jelezte, hogy Münchenbe szeretne jönni. A helyzetet a Manchester United is nagy figyelemmel kíséri, akik szintén nagyon érdeklődnek a rettegett befejező játékos iránt.

forrás: teraz.sk

Címkék: Bayern München, foci, Kane

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.