2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 31. 23:09, kedd | Top10
Forrás: funzine.hu

10 új sorozat, amit érdemes az év elején megnézni

10 új sorozat, amit érdemes az év elején megnézni

Izgalmas új sorozatok érkeztek 2023 első heteiben. Összegyűjtöttük a legjobb tizet, amely odaragaszt a képernyőhöz :)

1. Kaleidoszkóp
Egy profi tolvajcsapat egy hétmilliárd dolláros rablást tervel ki, amely során rengeteg viszontagsággal kell szembenézniük. Új csavarral indította az évet ez a minisorozat, ugyanis epizódjai felcserélhetőek, a néző bármilyen sorrendben nézheti őket. Állítólag több mint negyvenezer különböző módon lehet megnézni a nyolcrészes sztorit. A Kaleidoszkóppal a rendezők felrúgják a sorozatozás klasszikus linearitását: a számok helyett színkóddal megkülönböztetett epizódok nem épülnek egymásra, és a történet végül így is összeáll. A készítők egyetlen szabályt hoztak, a befejezést, azaz a fehér színű epizódot kell utoljára hagyni.

2. A maikoház szakácsa
Két barátnő Kiotóba költözik, hogy megvalósítsák álmukat és gésatanulók, azaz maikók legyenek. A szigorú bentlakásos iskolában azonban kiderül, hogy az egyik lány másra hivatott.

3. The Last of Us
A méltán híres Csernobil c. sorozat forgatókönyvírójának új posztapokaliptikus drámasorozata, amely az azonos nevű videójáték alapján készült. 2003-ban egy tömeges gombafertőzés világjárványt indít el, áldozatait vérszomjas támadókká változtatja. A tapasztalt túlélőt, Joelt felbérelik, hogy csempéssze ki a fiatal Ellie-t a nyomasztó karanténzónából.

4. Bernie Madoff: A Wall Street szörnye
Leonardo DiCapriónak köszönhetően tudjuk, hogy a tőzsdeügynök és bróker Jordan Belfort volt a Wall Street farkasa, aki csalt és hamis értékpapírokat adott el. De vajon ki a Wall Street szörnye? A film az amerikai befektető és csaló, Bernie Madoff tündöklését és bukását követi nyomon, aki a Wall Street történetének egyik legnagyobb piramisjátékát valósította meg.

5. A felnőttek hazug élete
A nagysikerű olasz szerző, Elena Ferrante regényéből készült hatrészes sorozat készítésében maga az író is részt vett. A fiatal, burokban élő Giovanna a nézők előtt válik kamasszá, eközben pedig megismeri a 90-es évekbeli Nápoly különböző arcait.

6. Direkt terápia
Az Így jártam anyátokkal sorozat sztárja, Jason Segel egy gyászoló terapeuta, aki próbálja feldolgozni felesége elvesztését. Ehhez Harrison Ford kanapéján kell helyet foglalnia.

7. Isten hozott a Chippendalesben
A 80-as évek Los Angelesében játszódó nyolcrészes sorozat a férfisztriptíz és annak kitalálója, Somen Banerjee botrányos történetét meséli el, aki a világ legnagyobb férfisztriptíz-birodalmát hozta létre, miközben senki sem állhatot az útjába.

8. Azok a 90-es évek show
Az ikonikus Azok a 70-es évek show folytatása 1995-ben játszódik, az eredeti sorozat néhány szereplője is feltűnik, köztük Mila Kunis és Ashton Kutcher. Kitty és Red unokája úgy dönt, hogy Wisconsinban nyaral, így barátaival a nagyszülők pincéjében bandáznak.

9. A rendkívüli
A nyolcrészes brit vígjáték egy rendkívüli világról szól, amelyben a 18. születésnapjára mindenkinek kifejlődik a szuperereje. A 25 éves Jen azonban kimaradt a sorból, így nagy kétségbeesésében elhatározza, hogy megkeresi a szuperképességét.

10. Gólkirályság
A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj vígjátéksorozatában egy falu focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár. A falu lakosait csak két dolog izgatja: az első, hogy végre várossá nyilvánítsák a községet, a második, hogy a csapatuk az NB I-be kerüljön.

Címkék: sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:44, csütörtök | Helyi

Program: Komáromi napok 2024

A Komáromi napok már kopogtatnak az ajtónkon, és a Duna szlovákiai oldalán, Komáromban változatos programokkal várják a jó zene, az ételek, a kultúra és a szórakozás szerelmeseit.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.